Силвестър Сталоун е обвинен в създаването на токсична среда на снимачната

...
Силвестър Сталоун е обвинен в създаването на токсична среда на снимачната
Коментари Харесай

Искал млади момичета и тормозел актьорите: обвиниха Силвестър Сталоун в токсичност

Силвестър Сталоун е упрекнат в основаването на " токсична среда " на снимачната площадка на криминално-комедийния сериал " King of Tulsa " в Атланта. Кастинг шефът Роуз Лок, която насочи обвиняванията, беше принудена да подаде оставка.  

Роуз Лок, кастинг шеф на „ Кралят на Тълса “, напусна сериала. Представител на Сталоун отхвърли коментар. Роуз сподели, че Слай е основал „ токсична среда “ на снимачната площадка на сериала Paramount+ и е правил пренебрежителни мнения за поддържащите артисти, пише Variety.

Вторият сезон на Кралят на Тълса, основан от суперзвездата Йелоустоун шоурънър Тейлър Шеридан, сега се снима в Атланта. Първият сезон, чиято премиера беше през ноември 2022 година, беше сниман в Оклахома, където се развива действието на сериала. Съобщава се, че Paramount+ е наясно с обвиняванията.

Претенциите против Сталоун, които провокираха полемика измежду поддържащите артисти, бяха изказани и от телевизионната сценаристка Джули Бенсън (Стар Трек: Продиджи). На 8 април Бенсън разгласява две екранни фотоси на X и написа: „ Получих някои притеснителни вести от мой другар в Атланта, който работеше с King of Tulsa тази седмица. Кастинг сътрудникът напусна, тъй като беше толкоз отвратена. Приятелят ми е обезпокоен за работата си сега. Слай, по какъв начин ще коментираш това? "

Екранните фотоси включват обява във Фейсбук със замъглено потребителско име, която споделя, че Сталоун е споделил на режисьора на шоуто: „ Какво, по дяволите, става с този демонски противен декор “, имайки поради масовката. Той също привиквал актьорите и им се подигравал. И тогава „ Слай сподели: „ Намерете ми няколко хубави млади девойки “.

Дългогодишният кастинг шеф Роуз Лок напусна шоуто и актьорският състав беше заставен да търпи неуместно държание.

Тя удостовери, че е напуснала, а организацията, която избирала статистите, в последна сметка разгласява обява, в която се споделя, че повече няма да работят със Сталоун или да обезпечават хора за неговия сериал. " 12-ти ще бъде последният ни ден. Изпращаме нашите най-хубави пожелания на всеки, който поеме шоуто ", се споделя в известието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР